Haastamalla itsemme ja asiakkaamme saamme tuloksia, joista olemme ylpeitä.

 

 

 

Yritys

Telesolutions Group Oy on tietoliikenne- ja turvatekniikan palveluyhtiö. Olennaisena osana järjestelmäratkaisuja toimitamme ja ylläpidämme myös näihin läheisesti liittyvät ICT-kokonaisuudet. Kauttamme saat niin kameravalvontaa, murtohälyttimiä, asiakaslaskureita kuin myös WLAN-verkkoja, ovipuhelimia, VPN-yhteyksiä, kytkimiä ym.

Näihin kaikkiin tuotamme myös jälkihoidon, kustannustehokkaasti etänä, paikalle tulemme tietenkin kun se on välttämätöntä, säästämme molemmin puolin aikaa ja rahaa.

Yhtiön taustalla on vuosikymmenien kokemus erilaisista työtehtävistä tietoliikenteen ja turvatekniikan näköalapaikoilta, sekä tarve kehittää uudenlaisia asiakasystävällisiä tehokkaampia palveluita joilla asiantuntija tavoitetaan helposti sijainnista riippumatta. Haluamme asiakkaan saavan parhaan mahdollisen asiakaspalvelukokemuksen. 

Yhtiön perustamisvuonna 2020 Covid-19 virus levisi ympäri maailman ja suomen aiheuttaen muutoksen koko yhteiskunnassamme. Olemme mukana vastaanottamassa uudenlaista yhteiskuntaa kehittämällä @Etähallinta -palveluitamme.

Käyttämämme täydennetty todellisuus mahdollistaa ongelmien selvittämisen ja jopa korjaamisen mobiililaitteen ruudun välityksellä – riippumatta siitä, kuinka kaukana olet. Voimme yhdellä silmäyksellä tarkastella esimerkiksi kaikenlaisia laite, -järjestelmä- tai infrastruktuuriongelmia. Opastamme asiakastamme asettamalla 3D-merkkejä tai piirtämällä reaaliobjekteihin. Olemme paikalla välittömästi, näemme ja kuulemme saman kuin olisimme läsnä, toki ilman matkustamista, tehokasta, eikö totta?

 

Jätäthän tietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Yhteydenottotapa:

1 + 1 =

Toimisto

Kiskotie 7
90150 Oulu

Palvelemme

Ark: 08:00 - 16:00
Vkl: Suljettu

Soita meille

010 309 9200

Lähetä sähköpostia