Innovoiva ratkaisija!

 

 

RATKAISUT JA TEKNIIKKA

Kameravalvonta

Kameravalvontajärjestelmällä tallennat tapahtumat ja
turvaat omaisuutesi. Kamera valvoo myös silloin,
kun et itse ole valvomassa.

Kameravalvonta turvaa liiketoimintaa, kotia, ajoneuvoa tai mitä tahansa muuta omaisuutta.
Kameravalvonnalla ennaltaehkäiset tehokkaasti ilkivaltaa, rikoksia ja omaisuushaittoja.

Tiedä aina mitä tapahtuu, milloin tapahtui, ohjaa, opasta ja valvo.
Nykyaikainen kamerajärjestelmä on käytössäsi ajasta ja paikasta riippumatta.
Internettiin liitettyä järjestelmää voit katsella mistä tahansa sijainnistasi riippumatta mobiililaitteen sovelluksella tai windows – työasemaohjelmistolla.

 

Kulunvalvonta- ja työajanseuranta

Nykyaikainen kulunvalvontajärjestelmä yhdistettynä kiinteistösi lukitukseen luo luotettavan ja helppokäyttöisen kokonaisuuden kiinteistösi kulkemisen hallinaan.

Järjestelmän avulla minimoit mekaanisten avaimien hallinnan ja ohjaat kulkemista joustavasti ja turvallisesti.

Kulku voidaan suorittaa helposti koodilla, kasvotunnistuksella, kulkutunnisteella, tai vaikkapa sormenjäljellä. Jokainen kulkutapahtuma ja oven avaus on aina tiedossasi.

Kulunvalvonta yhdistettynä työajanseurantaan luo tehokkaan ja monipuolisen kokonaisuuden hallita kulkemista ja seurata lakisääteisesti työaikoja.

Kulunvalvontajärjestelmä voidaan  kustannustehokkaasti rakentaa myös hybrid-järjestelmänä, jossa yhdistyy langallinen ja langaton ratkaisu.

Kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät on luonnollista integroida osaksi muuta teknistä kokonaisuutta, kuten mm. kiinteistön rikosilmoitinjärjestelmää. Integroimalla kulunvalvonnan ja rikosilmoitinjärjestelmän vältyt suurimmalta osalta käyttäjän virheestä aiheutuneista kalliista virhehälytyksistä. Integrointi karsii myös päällekkäisiä kuluja ja nostaa turvallisuustasoa.

Integraatioita voi olla hyödyllistä toteuttaa myös erilaisiin varausjärjestelmiin, valaistukseen, pysäköintijärjestelmiin, pakettiautomaatteihin, kiinteistöautomaatioon, ovipuhelimiin jne.

 

Rikosilmoitin

Rikosilmoitinjärjestelmä on turvajärjestelmä, joka suojaa kiinteistön erilaisia uhkatekijöitä vastaan, sekä vähentää kohteen riskiä joutua ilkivallan tai rikollisen toiminnan kohteeksi.

Rikosilmoitinjärjestelmä laskee merkittävästi kohteen kiinnostavuutta rikoksen kohteena.

Rikosilmoitinjärjestelmä valvottuna järjestelmänä soveltuu erinomaisesti on myös kiinteistöjen olosuhdevalvontaan, sekä muun kiinteistötekniikan valvontaan ja ohjaukseen.

Lämpötila, -vesivuoto- ja palosensorit liitetään osaksi kiinteää kokonaisuutta tuomaan turvaa ennalta arvaamattomia vahinkoja vastaan, lisäksi energiatehokkuutta nostetaan ohjaamalla ilmastointia ja lämmitystä tilanteen mukaan.

Järjestelmällä ohjaat helposti ovia, portteja, pistorasioita, valaistusta, vain mielikuvitus rajana. Palohälytyksen sattuessa järjestelmä katkaisee jännitteen pistorasia- ja valaistusryhmiltä, jolloin mm. mahdollinen sähköpalo voi pysähtyä ja haitat jäädä huomattavasti pienemmiksi.

Omaisuusvahinko tai tietovuoto aiheuttaa mainehaittaa, kilpailukyvyn heikkenemistä ja taloudellisia menetyksiä. Rikosilmoitin suojaa omaisuutta, henkilöitä ja tietoja niin kodeissa kuin yrityksissä ja yhteisöissäkin.

Rikosilmoitinjärjestelmät ovat turvallisesti etähallittavia, hallitset järjestelmät helposti etänä selaimella tai mobiililaitteesi sovelluksella.

Ovipuhelimet

Kiinteistön asukkaat, työntekijät ja muut vakituiset kävijät voivat kulkea ovista helposti ja nopeasti, oven automatiikka avaa oven automaattisesti PIN-koodilla, RFID-tunnisteella tai avaimella.

Kiinteistössä vierailevat henkilöt valitsevat ovikojeelta huoneiston, jonne puhelu yhdistetään. Puhelu voidaan yhdistää huoneiston kiinteään näytölliseen vastauskojeeseen, tai huoneiston haltijan älypuhelimeen mobiilisovelluksen avulla. Kun yhteys ovelle avataan, vastaaja näkee kuvan ovelta ennen kuin avaa ääniyhteyden. Halutessaan vastaaja voi avata oven vastauskojeelta tai älypuhelimeltaan.

Kukin huoneisto voi hallita omaa aikataulua ja estää puhelut esimerkiksi virka-ajan ulkopuolella.

 

w

Radiopuhelimet

Radiopuhelinjärjestelmät tehostavat työympäristön viestintää huippuunsa, tavoitat lyhyellä viestillä koko läsnä olevan henkilöstön ja saat apua vastauksella välittömästi.

Radiopuhelimilla tavoitat kaksisuuntaisesti kriisiviestinnässä koko henkilöstön riippumatta ulkoisista yhteyksistä (mobiili/internet).

Puheliikenne voidaan jakaa useille eri kanaville, jolloin tarpeeton puheliikenne voidaan suodattaa pois häiritsemästä työskentelyä.

Radiopuhelimien liikenne voidaan sekoittaa, tai digitaalisena salata, riippuen asiakkaan tarpeesta.

Radiopuhelimien akut kestää kovassakin käytössä helposti yli vuorokauden.

Puhelimet ovat varustettavissa monipuolisilla headset – varusteilla, jokaiseen käyttöön löytyy oma varustuksensa.

 

Analytiikka

Kuva-analytiikka osana erilaisia järjestelmiä lisää tietoisuutta. Kameravalvontaan upotetulla analytiikalla voidaan analysoida asiakasvirrat, jonotusajat, jonottajien määrät, tunnistaa epänormaali käyttäytyminen, unohdetut objektit, puuttuvat objektit, objektin nopeus sekä tuhansia muita parametreja.

Analytiikka kasvattaa suosiotaan jatkuvasti hurjalla vauhdilla. Asiakaslaskenta on lyönyt ensimmäisenä läpi kaupan sektorilla, on erittäin hyödyllistä tietoa tietää oma asiakasvirta verrattaessa lukuja muiden myymälöiden tai kauppakeskuksien vastaaviin lukuihin ja myynteihin. Asiakasvirtaseuranta mahdollistaa myös vertailun alueellisen markkinoinnin kannattavuuteen.

Ajankäyttö on kuluttajille kiireisessä elämässä tärkeää, tästä syystä jonossa seisominen hypermarketissa turhauttaa, jotkut tulistuvat ja vaihtavat asiointinsa lyhyempien jonojen myymälöihin.

Automatisoitu jonotusanalytiikka hälyttää henkilökunnalle, milloin jonotusajat ylittyy ja ilmoittaa keskusradion tai puhelimien PUSH-viestien avulla kun lisää kassoja tulee avata. Henkilökunnan työteho nousee ja asiakastyytyväisyys kasvaa.

z

Ääniviestintä

Ääniviestintä hyödyntää olemassa olevaa äänentoistojärjestelmää osana markkinointia ja ääniviestintää.

Järjestelmään on helppo ajastaa kiinteä aikaiset tiedotteet, kuten ääniviestit joilla ohjataan asiakkaita, esimerkiksi ”Hyvät asiakkaat, suljemme myymälän 15 minuutin kuluttua”.

Etukäteen studiossa puheammattilaisen nauhoittamat ääniviestit luo laadukkaan ja järjestelmällisen kuvan yhtiön viestinnästä.

Ääniviestinnällä voidaan ohjata ja tiedottaa yhtäaikaisesti omaa henkilökuntaa sekä asiakkaita.  Yleisesti käytettyjä viestejä ovat:

– Henkilökunta huomio, kassoilla tarvitaan ruuhka-apua

– Kassalla tapahtunut tuotesuojahälyytys oli aiheeton, pahoittelemme

– Huomio, äskeinen palohälytys oli aiheeton, pahoittelemme häiriötä

– Pullonpalautusautomaatilla tarvitaan henkilökuntaa

Ääniviestit voidaan laukaista useilla eri menetelmillä, kuten kassajärjestelmän pikapainikkeella, web-sovelluksella, painikkeella tai automaattisesti esimerkiksi kuva-analytiikan havaittua liian pitkät jonotusajat.

Ääniviestintä on myös tehokas ratkaisu isommissa rakennuksissa ilmoittamaan läsnäoleville yhtäaikaisesti erilaisista tapahtumista, kuten ”huomio, hälytinjärjestemä kytkeytyy yö-tilaan minuutin kuluttua, poistukaa osastosta tai tehkää kytkennän siirto ”. 

 

ICT-järjestelmät

Telesolutions Group tarjoaa asiakkailleen erilaiset tietoliikenteen kokonaisratkaisut ja ylläpitopalvelut  

– Hotelliverkot

– Lan & Wan – verkot

– Langattomat radiolinkit

– VPN-ratkaisut

– Kuituverkot

 

Järjestelmätoimitukset kokonaisratkaisuna

Telesolutions -kokonaisratkaisut kattavat yksittäiset laitetoteutukset, sekä laajemmat tietoliikenne, -ICT- ja turvajärjestelmien muodostamat järjestelmäkokonaisuudet.

Toimitamme järjestelmäratkaisut kaupan alan, julkishallinnon, finanssisektorin, teollisuuden sekä kotitalouksien tarpeisiin.

Integraatioilla tehokkaampia kokonaisuuksia

Integraatiot mahdollistavat tietojen liikkumisen eri järjestelmien välillä. Integraatiot tuottavat lisäarvoa järjestelmille, sekä tuo ylläpitäjille ajansäästöä tehostuneena toimintana.

Integraatio tuo eri järjestelmien tiedot ja hallinnan jopa samaan käyttöliittymään.

Lue lisää

Jätäthän tietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Yhteydenottotapa:

5 + 1 =

Toimisto

Kiskotie 7
90150 Oulu

Palvelemme

Ark: 08:00 - 16:00
Vkl: Suljettu

Soita meille

010 309 9200

Lähetä sähköpostia