Tekniikka hallussa

@ETÄHALLINTA

Tietoliikenne- ICT- ja turvatekniikka

Palvelemme tietoliikenne, -ICT- ja turvallisuustekniikan asiakkaita @Etähallinta™ – palvelukonseptin osa-alueilla nopeasti, mutta samalla kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

 

Täydennetty todellisuus

Käyttämämme @Etähallinta – palvelun täydennetty todellisuus mahdollistaa ongelmien selvittämisen ja jopa korjaamisen mobiililaitteen ruudun välityksellä – riippumatta siitä, kuinka kaukana olet. Voimme yhdessä yhdellä silmäyksellä tarkastella esimerkiksi kaikenlaisia laite, -järjestelmä- tai infrastruktuuriongelmia. Opastamme asiakastamme asettamalla 3D-merkkejä tai piirtämällä reaaliobjekteihin. Olemme paikalla välittömästi, näemme ja kuulemme saman kuin olisimme läsnä, toki ilman matkustamista, tehokasta, eikö totta?

Säästä rahaa

Ongelmien ratkaisemiseksi ei tarvitse tehdä lentomatkaa tai pitkiä automatkoja. Vähennä kuluja tehokkaasti korvaamalla paikanpäälliset vierailut @Etähallinta – palvelulla.

Voit toimia heti, kun häiriöitä tai virheitä ilmenee, saada suoraa tukea asiantuntijoilta audion ja videon välityksellä.

Ylläpitoa

Asiakkaidemme järjestelmät liitetään osaksi @Etähallinta™ – palvelua. Asiakas saa nopeasti ylläpito- ja tukitoimia sovittuihin ympäristöihin ja sovelluksiin. Ylläpito- ja tukitoimista vastaavat @Etähallina™ – asiantuntijat, jotka palvelevat asiakasta sovitun vasteajan mukaan.
Asiantuntijat vastaavat myös laitteiden ja ohjelmistojen ylläpidosta- ja päivityksistä.

 

Huoltoa

Hyödynnämme tehokkaasti @Etähallinta™ – palvelun etähuoltomahdollisuuksia. 

Parhainkaan järjestelmä ei toimi ilman huoltoa. @Etähallinta™ – yhteyden avulla pystymme kartoittamaan mahdolliset laiteviat tai muut järjestelmähäiriöt, eristämään tai jopa korjaamaan vikoja.
Järjestelmähäiriöt ratkeavat useasti ilman kohdekäyntiä, mikä säästää aikaa ja kustannuksia.
Laiterikon yllättäessä näemme etähallinnalla kokonaistilanteen, ja osaamme varautua oikeilla varalaitteilla ilman paikan päällä tehtäviä kartoituksia.

Pääkäyttöä

Osana @Etähallinta™ – palvelukonseptia tarjoamme korkeatasoista järjestelmien pääkäyttöä etäpalvelutyönä erilaisiin asiakastarpeisiin nopeasti ja kustannustehokkaasti.
Palvelun avulla saat käyttöösi asiantuntijan ohjelmoimaan hälytinjärjestelmääsi uuden koodin, konfiguroimaan lähiverkon muuttuvia tarpeita tai hallitsemaan koko organisaation kulunvalvonnan ja työajanhallinnan osa-alueet.
Pääkäyttöpalvelun asiantuntija tavoittaa kaikki järjestelmät kätevästi etäpalveluna.

Valvontaa

Pilvipalveluun perustuvat valvontaratkaisumme valvoo erilaisien järjestelmiesi kunnon ja toiminnan 24/7.

Kunnonvalvontajärjestelmä valvoo erilaisien palvelimien, työasemien, lähiverkkojen ja järjestelmien kunnon ja toiminnot, sekä havaitsee puutteet, haavoittuvuudet ja epäkohdat, valvonnalla voimme ennakoida erilaisia mahdollisia häiriötilanteita sekä aloittaa nopeasti häiriötilanteen ratkaiseminen. 

Valvotko että kamerasi valvoo? Älä turhaan, jätä se meille!

Toimintamme perusta, @Etähallinta™ – palvelu sisältää kameravalvontajärjestelmille kohdennetun pilvipalveluun perustuvan edullisen valvontajärjestelmän,

joka valvoo erilliset kameravalvontaratkaisut ja niiden toiminnot 24/7 periaatteella.

 

Palvelun ominaisuudet:

– Internet yhteyden valvonta

– Kameraongelmat

– Kuvan häiriöt (epätarkka / peitetty)

– Tallennusaikataulut

– Järjestelmän ja kiintolevyjen viat

– Järjestelmän kellonajan tarkistus

– Automaattinen päiväraportti

– Hälytysraportti

Kameratuotteista tuettuna ovat mm. Hikvision, Axis, Dahua, Hanwha, Exacqvision, Milestones, Samsung, Nuuo jne. 

Vain 19,90€ / kk

Jätäthän tietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Yhteydenottotapa:

11 + 5 =

Toimisto

Kiskotie 7
90150 Oulu

Palvelemme

Ark: 08:00 - 16:00
Vkl: Suljettu

Soita meille

010 309 9200

Lähetä sähköpostia